امتیاز ویژه بانوان اسکواشباز در صورت راهیابی به تیمملی
سرمربی تیم ملی اسکواش بانوان گفت: بانوان اسکواش باز در صورت راهیابی به تیم ملی حق عضویت آن ها برای شرکت در مسابقات انجمن حرفهای اسکواش بازان جهان از سوی فدراسیون پرداخت خواهد شد.
الهام رمضانی در گفتوگو با ایسنا، درباره برنامه بانوان اسکواش باز در سال ۲۰۲۵، اظهار کرد: متاسفانه در سال ۲۰۲۴ فرشته اقتداری دو تورنمنت مهم ۶ هزار دلاری در پرتغال و ۹ هزار دلاری در هند را به خاطر عدم صدور به موقع ویزا از دست داد که در صورت شرکت میتوانست رنکینگ خود را تا زیر ۲۰۰ بهبود ببخشد. رنکینگ او ابتدا ۴۴۰ بود اما طی ۳ تورنمنتی که حضور پیدا کرد، آن را تا ۲۹۷ ارتقاء داد. تلاش اقتداری بر این بود که با حضور در دو تورنمنت هند و پرتغال که امتیاز بالایی داشتند رنکینگ خود را تا زیر ۲۰۰ بهبود ببخشد که متاسفانه شرایط اعزام او به این دو تورنمنت فراهم نشد.
وی از برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی اسکواش بانوان از ۲۱ تا ۲۶ دی در باشگاه انقلاب خبر داد و افزود: این مسابقات با حضور ۸ نفر اول رنکینگ و ۲ نفر از بانوان اسکواش زیر ۱۹ سال برگزار میشود که در پایان ۴ نفر برتر به تیم ملی راه پیدا میکنند که فدراسیون علاوه بر پرداخت حق عضویت آن ها برای شرکت در مسابقات انجمن حرفهای اسکواش بازان جهان، برای اعزام به تورنمنتهای بینالمللی تحت حمایت فدراسیون قرار خواهند گرفت.
سرمربی تیم ملی اسکواش همچنین از اعزام فاطمه فلاحتی و فرشته اقتداری به مسابقات بینالمللی بلژیک با جایزه ۳ هزار دلاری در بهمن خبر داد و گفت: در حال پیگیری و انجام مقدمات کار برای گرفتن ویزا هستم، امیدوارم دوباره با مشکل ویزا مواجه نشویم تا بانوان اسکواش باز بتوانند به این تورنمنت اعزام شوند.
رمضانی با بیان این که بانوان اسکواش باز نیاز به حمایت دارند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تیم جوانی داریم که اگر نگاه ویژهای به آنها شود قطعا طی ۲ سال آینده تحولات بزرگی در اسکواش بانوان ایجاد خواهند کرد، روند پیشرفت در بانوان اسکواش باز طی چند تورنمنتی که حضور داشتند قابل توجه و چشمگیر بوده است.
او افزود: یکی از دغدغههای ما عدم حضور بانوان اسکواشباز در بازیهای آسیایی ناگویا ژاپن است. البته در حال رایزنی با وزارت ورزش هستیم تا آن ها را متقاعد کنیم که بانوان اسکواش باز نیز در این بازیها حضور داشته باشند.
سرمربی تیم ملی اسکواش بانوان یکی از مشکلات بانوان برای پیگیری تمرینات را نداشتن کلت استاندارد عنوان کرد و گفت: متاسفانه کلت (فضای تمرینی) اسکواش بازان چون استاندارد نیست و با شرایط مسابقه فرق دارد این مساله تاثیر زیادی بر روی عملکرد ورزشکاران در جریان تمرینات میگذارد. در هیچ جای ایران کلت استاندارد که با شرایط مسابقه تطابق داشته باشد، نداریم و اسکواش بازان از این مساله در مسابقات همیشه لطمه میخورند.
وی در پایان یکی دیگر از مشکلات بانوان اسکواش را عدم تمایل اسپانسرها برای سرمایهگذاری در اسکواش بانوان عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بانوان اسکواش باز جوانی داریم که اگر سرمایهگذاری خوبی روی آن ها صورت بگیرد تا بتوانند با حضور در تورنمنتهای مختلف رنکینگ خود را بهبود ببخشند، آینده خوبی برای اسکواش بانوان قابل تصور است.
انتهای پیام