شریعتی اندراتی: «سرباز وظیفه» بودن شهید سلیمانی او را نامدار کرد

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: خدای متعال این عزت و افتخار را به سردار سلیمانی داد که به عنوان یک «سرباز وظیفه» وجود خودش را برای وطن و میهن اسلامی ما فدا کند و همین خصلت و ویژگی خالصانه ایشان باعث شد که او در این کشور نامدار شود.

غلامرضا شریعتی اندراتی نماینده مردم بهشهر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا. با اشاره به تمایل شهید سلیمانی به اینکه «سرباز» خطاب شود، گفت: همه آحاد مردم ایران اعم از همه گرایش‌ها و جریانات نوجوان و جوان و زن و مرد به سردار سلیمانی علاقه‌مند هستند دلیل این علاقه نیز آن است که در شخصیت سرلشکر سلیمانی «سرباز وطن» بودن را مشاهده کردند.

وی با بیان اینکه ««سرباز وطن» بودن بالاترین افتخار برای کسانی است که خود را متعلق به یک سرزمین می‌دانند»، اظهار کرد: خدای متعال این عزت و افتخار را به سردار سلیمانی داد که به عنوان یک «سرباز وظیفه» وجود خودش را برای وطن و میهن اسلامی ما فدا کند و همین خصلت و ویژگی خالصانه ایشان باعث شد که او در این کشور نامدار شود. یک سرباز همواره مردمی است و از جان خود مایه می‌گذارد تا از گنج ذی قیمتی که خاک، مردم، دین و انقلاب او هستند حفظ و حراست کند. 

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه فردی که مردمی است و خود را سرباز مردم می‌داند، برای خود شانی بالاتر از مردم قائل نیست ،هیچ‌گاه اسیر عناوین و القاب نمی‌شود، عنوان کرد: سرباز همواره فرمانبر است و اگر همه ما احساس کنیم فرمانبر ملت هستیم و برای منویات ملت باید کاری انجام دهیم و خود را مانند سردار مردمی شهید سلیمانی سرباز وظیفه بدانیم و باور داشته باشیم که وظایفی از مردم بر گردن ما قرار دارد و ما باید به عنوان سرباز در قبال مردم انجام وظیفه کنیم، هیچ‌گاه بر گردن مردم منت نمی‌گذاریم و خالصانه کار می‌کنیم. مهم‌ترین عاملی که موجب شده تا همیشه سربازان وطن در طول تاریخ ماندگار شوند، دارا بودن همین ویژگی است.

شریعتی اندراتی با بیان اینکه «یکی از هشدارهای همیشگی شهید سلیمانی پرهیز از دو قطبی سازی در جامعه بود»، اظهار کرد: دو قطبی‌ها عمدتاً زمانی شکل می‌گیرد که «منیت»ها ایجاد و افراد برای خود شأنی قائل شوند و خود را برتر از دیگران بدانند. کسی که خود را سرباز می‌داند همواره خودش را از دیگران پائین‌تر می‌داند. اگر امروز به فرموده امیرالمومنین (ع) مبنی بر اینکه «من هر کسی که جلو خودم دیدم، بالاتر دیدم» عمل و این‌گونه فکر کنیم که دیگران بهتر از ما فکر و عمل می‌کنند؛ یقیناً دیگر شاهد ایجاد دو قطبی در جامعه نخواهیم بود.

انتهای پیام

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا