چای را با توت و خرما نخورید

مصرف توت و خرما در کنار چای باعث بالا رفتن قند و در نهایت دیابت میشود. متاسفانه برخی از مردم بر این باورند که مصرف توت یا خرما به جای قند می‌تواند از بالا رفتن میزان قند خون جلوگیری کند.

آفتاب‌‌نیوز :

قند خرما، توت و به طور کلی هرمواد قندی هنگامی که با آب جوش یاچای داغ تماس پیدا می‌کند بدن تمام شیرینی‌های این مواد را جذب کرده و انرژی موجود در آن‌ها جذب بدن نمی‌شود.

گفتنی است چای و قهوه در تمام کشور‌های دنیا نوشیدنی‌های بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آن‌ها را با مواد شیرین مصرف کنند، اما این مواد قند به سلامت دندان‌ها آسیب رسانده و سبب بالا بردن قندخون و در نهایت دیابت می‌شود.

گفتنی است مصرف میوه‌های خشک در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و توت است.

نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوه‌های خشک انرژی مورد نیاز بدن را فراهم کرده و برای سلامتی ضرری ندارند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا