فعلا از متقاضیان پروژه ۸۱۰۰ واحدی اراک، طلبوجه نمیکنیم
ایسنا/مرکزی سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: فعلا از متقاضیان ۸۱۰۰ واحدی، طلب وجه نخواهیم کرد تا پروژه به حد مطلوبی برسد و بعد دریافت وجه صورت گیرد.
عباس یوسف زاده، یکشنبه،۱۰ دی ماه در شورای مسکن استان مرکزی اظهار کرد: امروز حدود ۶۰ نفر از متقاضیان مسکن ۸۱۰۰ واحدی در اداره کل تجمع کردند و ما به آنها اطمینان خاطر دادیم تا هفته آینده، اینکه هر متقاضی در کدام سایت پروژه قرار گیرد توسط یک نرم افزار مخصوص مشخص شود.
وی تصریح کرد: امروز به متقاضیان اعلام کردیم که میزان برآوردی که از ساخت هر واحد پروژه داریم حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان علاوه بر تسهیلات بانکی است که متقاضی باید پرداخت کند.
یوسف زاده با بیان اینکه اولین دغدغه ما پرداخت تسهیلات توسط بانکهاست افزود: در سایت ۲۳۰۰ واحدی کیسون دغدغه ما بیشتر از همه بود و از بانک تجارت به عنوان بانک عامل این پروژه درخواست کردیم که پرداختیها را سرعت دهند. در ادامه نیز با بانکهای اقتصاد نوین، رفاه، صادرات و مسکن صحبت خواهیم کرد که تسهیلات تا انتهای سال تعیین تکلیف شوند.
سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی افزود: قرار بر این شد که فعلا از متقاضیان ۸۱۰۰ واحدی طلب وجه نکنیم تا پروژه به حد مطلوبی برسد و بعد دریافت وجه صورت گیرد.
یوسف زاده ادامه داد: متقاضیان از ما درخواست داشتند که به یکباره از آنها طلب وجه سنگین نکنیم و بنا بر این شد که یک شیبی برای وجه پرداختی تعریف کنیم تا مطابق آن مردم توان پرداخت داشته باشند و فشار زیادی بر آنها وارد نشود.
وی در رابطه با عملکرد تسهیلات بانکی نهضت ملی مسکن شهری اظهار کرد: از کل ۲۴۰۹۸ تسهیلات در نظر گرفته شده، ۱۶۳۹۱ مورد در سامانه ثبت نام شده و ۷۶۰۳ قرارداد منعقد شده، ۷۱۳۹ تسهیلات اعطا شده و ۴۸۷۹ً قرارداد در حال انعقاد است که در مجموع نسبت تسهیلات پرداختی به معرفی شده ۴۴ درصد است.
سعید میرزایی، مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید امیرکبیر و مهاجران نیز اظهار کرد: در هفتههای آینده مردم را به شهر امیرکبیر خواهیم برد تا از روند پیشرفت پروژهها بازدید داشته باشند.
وی با بیان اینکه ۹۷ قطعه زمین را در طرح جوانی جمعیت واگذار کردیم تصریح کرد: در یازده سال گذشته، ۱۱۳۱ واحد در شهر جدید امیرکبیر ساخته شده بود که ۱۳۰ واحد مسکن مهر مشکل داشتند. در این یازده سال ۲ محله آماده شده بود ولی در یکسال اخیر ۴ محله آماده سازی و نقشه ۴ محله نیز طراحی شده است.
میرزایی با بیان اینکه برای ۷ هزار واحد در یکسال اخیر قرارداد بستهایم گفت: در اجرای امورات فرهنگی و هنری در بین شهرهای جدید، شهر امیرکبیر را از رتبه آخر به رتبه دوم رساندیم.
وی با اشاره به انجام شدن فاز اول قطار بین شهری اراک به امیرکبیر تصریح کرد: برای روز ۲۲ بهمن اورژانس شهر امیرکبیر را به افتتاح خواهیم کرد. استخر را به زودی بهره برداری خواهیم کرد و مدرسه را نیز تحویل آموزش و پرورش دادهایم.
میرزایی با بیان اینکه امیرکبیر اولین شهر در کشور است که سند تک برگ نهضت ملی مسکن را صادر کرده است گفت. در شهر جدید مهاجران ۹۸ هکتار زمین و ۹ هزار ثبت نامی داشتیم که برای ۵ هزار نفر زمین نداریم و برای این مهم میتوانیم از ۲۰ هکتار از اراضی دانشگاه آزاد در شهر مهاجران کمک بگیریم یا متقاضیان مازاد را به امیرکبیر انتقال دهیم.
سعید نورالهی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی نیز اظهار کرد: از ۲۰ خرداد امسال طرح نظارت بر مشاورین املاک را با کارشناسان راه و شهرسازی و صمت استان انجام دادیم تا در قالب اکیپهای بازرسی در مشاورین املاک حضور پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه تاکنون ۱۲۲ اکیپ مشترک بازرسی در استان تشکیل شده است گفت: ۴۸۰ واحد مشاور املاک مورد بازرسی و نظارت قرار گرفت و ۲۵۲ فقره پرونده گرانفروشی و نصب نرخ نامه تشکیل شد که ۲۲۲ فقره منتج به حکم محکومیت شد و ۲۶ فقره پرونده حکم برائت گرفتند.
نورالهی با اشاره به اعمال جریمه ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی برای مشاورین املاک متخلف افزود: بر اساس مصوبه سران قوا درخصوص پلمب واحدهای متخلف، ۶۰ واحد مشاور املاک متخلف پلمب شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی ادامه داد: هر ماهه بحث نظارت را داریم و بعد از نوروز و اردیبهشت با شدت بیشتری نظارت خواهیم داشت.
به گزارش ایسنا، در این جلسه استاندار مرکزی بر سختگیری برای رعایت الزامات استاندارد در پروژههای عمرانی و شتاب شکل گرفته در پروژههای راه و شهرسازی استان برای جبران عقب افتادگیهای این حوزه تاکید کرد.
انتهای پیام