کسب تقدیرنامه سه ستاره جایزه مسئولیت اجتماعی مدیریت توسط بیمه پاسارگاد
بیمه پاسارگاد تقدیرنامه هفتمین «جایزه مسئولیت اجتماعی مدیریت» و «کنفرانس ملی فرهنگ سازمانی» با رویکرد رهبری و تعالی را دریافت کرد
هفتمین “کنفرانس ملی فرهنگ سازمانی با رویکرد رهبری و تعالی” و “هفتمین دوره جایزه مسئولیت اجتماعی مدیریت”، در تاریخهای ۴ و ۵ بهمن ۱۴۰۱ در محل دانشگاه خاتم برگزار شد.
بر اساس این گزارش ، تقدیرنامه کنفرانس ملی فرهنگ سازمانی با رویکرد رهبری و تعالی به پاس تلاش بی شائبه بیمه پاسارگاد در راستای ایفای تعهدات، به کارگیری اقدامات انسان دوستانه و عملکرد مناسب در زمینه مسئولیت های اجتماعی و عمل به برنامه های پیش رو ، به این شرکت اعطا شده است.
گفتنی است این کنفرانس با هدف بهبود و ارتقای توانمندی رهبری سازمانی، ارائه راهکارهای کاربردی تعالی فرهنگ سازمانی و ارائه تجارب برتر از طریق نشستهای علمی و تخصصی با حضور نهادهای علمی دانشگاهی، استادان، پژوهشگران و دانشجویان علاقهمند همزمان بهصورت حضوری و مجازی برگزار شد.
در این کنفرانس دو روزه با حضور اعضای هیأتمدیره انجمن مدیریت ایران و همچنین جمعی از اساتید و اندیشمندان این حوزه و با حمایت بانک پاسارگاد و حضور دکتر مجید قاسمی رئیس انجمن مدیریت ایران و رئیس دانشگاه خاتم برگزار شد، مطالب بسیار کاربردی توسط مدیران و استادان در خصوص موضوع کنفرانس، پژوهشهای صورت گرفته و تجربیات سازمانهای مختلف در این حوزه مطرح شد. همچنین در بخش اختتامیه، مراسم اعطای هفتمین جایزه مسئولیتاجتماعی مدیریت برگزار شد.
بیمه پاسارگاد در این دوره جایزه مسئولیت اجتماعی مدیریت که هر ساله به همت انجمن مدیریت ایران و با همکاری دانشگاه خاتم برگزار می شود به پاس اهتمام مستمر در زمینه مسئولیت های اجتماعی، پایبندی به تعهدات و اهداف و برنامه ریزی های منسجم موفق به دریافت تقدیرنامه سه ستاره شد.
این همایش در سه محور فردی، سازمانی و اجتماعی و بررسی موضوعاتی همچون: حکمرانی شرکتی مبتنی بر مسائل اجتماعی و زیستمحیطی در مسئولیت اجتماعی سازمانها، روندهای جدید در مسئولیت اجتماعی شرکتی، مسئولیت اجتماعی بنگاهها با تأکید بر نوآوری و… صورت گرفت و اساتید و صاحبنظران حوزه فرهنگ سازمانی و مسئولیت اجتماعی ضمن ارائه سخنرانی، بیان اطلاعات و تجارب، در قالب نشستهای تخصصی و کارگاههای آموزشی به تبادل اطلاعات پرداختند.
از جمله موضوعات مطرحشده در این همایش میتوان به نظریهها، الگوها و آینده مصادیق مسئولیت اجتماعی سازمانی، ارائه الگوی مهندسی مجدد سازمانی از طریق حاکمیت فناوریهای نوین، گذار از مسئولیت اجتماعی به توسعه پایدار، عوامل مهم در رشد صنایع با فناوریهای پیشرفته، ابعاد فرهنگ سازمانی در دستگاههای اجرایی و… اشاره کرد.