صنعت گردشگری می‌تواند ایران هراسی را در دنیا نابود کند

محسن فتحی تاکید کرد: بحث ایران‌هراسی در دنیا را باید از طریق صنعت گردشگری، ارتباطات پارلمانی و گروه‌های دوستی پارلمانی از بین ببریم.

به گزارش ایسنا، محسن فتحی، رئیس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی امروز یکشنبه در نشست خبری خود که در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، عنوان کرد: شروع مجلس دوازدهم با یک سری اتفاقات در کشور بود که در نهایت منجر به تشکیل دولت چهاردهم شد. دولت چهاردهم همزمان با آغاز برنامه هفتم توسعه، کار خود را آغاز کرد.

وی ادامه: فراکسیون گردشگری با استفاده از دو بازوی وضع قوانین و نظارت عمل خواهد کرد. برای اولین بار از برنامه هفتم توسعه در قانون‌گذاری و وضع تکالیف در حوزه گردشگری استفاده شده است. از سوی دیگر موضوعات گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی بسیار گسترده و جامع هستند.

نماینده مردم دیواندره، سنندج و کامیاران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تصمیم گیران کشور، حوزه گردشگری را آن طور که باید و به شکل یک صنعت نمی‌بینند درحالی که باید از ادبیات گردشگری به عنوان یک گفتمان جهانی استفاده کنیم. همچنین باید نهایت تلاش خود را کنیم تا معاونت گردشگری را در قالب یک سازمان ذیل وزارتخانه میراث فرهنگی تعریف کنیم و در این باره نیز با این وزارتخانه و دولت گفت‌وگو خواهیم کرد.

فتحی ادامه داد: همچنین تعیین‌تکلیف بیمه اشخاصی که در صنعت گردشگری فعالیت دارند از جمله تورلیدرها را پیگیری می‌کنیم تا بیمه تامین اجتماعی شامل این افراد نیز شود. از سوی دیگر گروه‌های دوستی پارلمانی را در مجلس داریم و این گروه‌ها می‌توانند ارتباط بهتری را در موضوع گردشگری برقرار کنند. بحث ایران‌هراسی را باید از طریق این ارتباطات پارلمانی و گروه‌های دوستی از بین ببریم.

وی ادامه داد: تلفیق هوش مصنوعی با صنعت گردشگری را نیز پیگیری خواهیم کرد. فراکسیون گردشگری کمیته‌ای با عنوان هوش مصنوعی تشکیل خواهد داد. فراکسیون گردشگری از نخبگان صنعت گردشگری، فعالین و استادان دانشگاه استفاده خواهد نمود. چرایی‌هایی درباره عدم توسعه یافتگی صنعت گردشگری کشور مطرح می‌شود و باید تلاش کنیم تا علت این موضوع را شناسایی کنیم.

فتحی با اشاره به اینکه راهکارهای قانونی مجلس برای باز کردن گره‌های صنعت گردشگری از دیگر وظایف فراکسیون گردشگری خواهد بود، اظهار کرد: در روزهایی که تامین ارز با سختی مواجه است، ورود گردشگران خارجی به ایران به تولید ثروت و اشتغال کمک خواهد کرد. گردشگران خارجی تنها مواردی هستند که تحریم بردار نیستند.

وی یادآور شد: با توجه به هزینه پایین درمان در ایران کشورهای همسایه و عربی علاقه دارند تا درمان خود را در ایران دنبال کنند.

رئیس فراکسیون گردشگری با اشاره به اینکه احتمالا در هفته‌های آینده شاهد برگزاری جلسه‌ای در یکی از مناطق باستانی کشور برای چگونگی پیشبرد مسائل فراکسیون گردشگری خواهیم بود، گفت: باید با استفاده از رسوماتی مانند عید نوروز خود را به عنوان سفیر صلح در جهان مطرح کنیم.

وی درباره علل مهاجرت کادر سلامت گفت: مهاجرت کادر سلامت را نمی‌توان نفی و نهی کرد. با توجه به پایین بودن کادر سلامت ایران نسبت به سایر کشورهای مقصد مهاجرت، اشتیاق مهاجرت در بین کادر سلامت به وجود آمده است.

فتحی در پایان یادآور شد: امروز به همگرایی و وحدت بیشتر برای از بین بردن شکاف‌های ایجاد شده در کشور نیازمندیم و در این بین رسانه‌ها و جامعه خبری نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کنند.

انتهای پیام

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا