آن متوهم خیالباف اعلام کرد که ایران ضعیف شده!

صبح امروز (چهارشنبه ۳ بهمن‌ماه) و در ادامه رویداد «پیشگامان پیشرفت»، جمعی از تولیدکنندگان و فعالان بخش خصوصی با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

 محور بیانات رهبر انقلاب در مراسم امروز به شرح زیر است:

ما به یک کار مهم رسانه‌ای نیاز داریم. آیا این پیشرفت‌هایی که شما اینجا گزارش دادید و ما شنیدیم، جوان‌های ما و دانشجویان ما می‌دانند؟ کسانی که مایل‌اند در کشور فعالیت کنند، اثر بگذارند و توانایی‌هایی در خود می‌بینند، آنها می‌دانند که می‌توان یک واحد کوچکی را مثلاً در یک شهر کوچک به وجود آورد و بعد از مدتی آن را به چندین ده برابر افزایش داد؟ پیشرفت این را خبر دارند؟…

ما در زمینه‌ی نشان دادن “پیشرفت‌ها و تحقق آرزوها” کم کاریم. یک کار رسانه‌ای لازم است. این یک فصل جداگانه‌ایست که باید بنشینند در این زمینه بحث کنند و فکر کنند.

نمایشگاهی دیروز مشاهده کردم، در حالی که بخش کوچکی از واقعیت کشور را نمایش میداد، نشان داد که بخش خصوصی به رغم فشار‌های خارجی و تحریم و تهدید تحریم‌های بیشتر، توانسته به سطح قابل قبولی از پیشرفت برسد.

نکته اساسی که در عرایض من بوده و امروز هم میخواهم بر همان نکته تکیه کنم، این است که نظام تصمیم گیری اجرایی کشور باید به بخش خصوصی کمک کند؛ این یک الزام است و باید کمک کند. مهم‌ترین کمک این است که موانع را از سر راه اینها بردارند.

انسان شرمنده میشود وقتی میشنود رقم مالی واردات یک کارخانه حدود سی یا ۴۰ درصد بیشتر از رقم واردات تولید آن کارخانه است؛ یعنی رقیب برای کارگر ایرانی و سرمایه‌گذار ایرانی
دستگاه‌های دولتی موانع بخش خصوصی مانند برخی قوانین را بر طرف کنند.البته من توصیه به سهل‌انگاری در مقابل بد عمل‌ها نمیکنم؛ برخی به عنوان سرمایه‌گذار وارد میشوند و در واقع سوء استفاده میکنند، در قضیه ارز ترجیحی این قضیه ملاحظه شد و سوءاستفاده‌های زیادی صورت گرفت.مراقبت را زیاد کنید، اما کمک به بخش خصوصی را هم افزایش دهید.

مصداق مهم مانع‌زدایی از تولید عمل به سیاست‌های اصل ۴۴ است. به این سیاست‌ها به درستی عمل نشد. یکی از علل تنزل اقتصادی کشور در دهه نود همین مسئله بود.

تعدادی از صاحب‌نظران برای تحقق رشد ۸ درصداقتصاد، ظرفیت‌ها و توانایی‌ها را شناسایی، طرح‌های سرمایه‌گذاری را تعریف و راه‌حل مشکلات را احصاء کرده‌اند؛ مسئولان دولتی باید جدّاً دنبال و این موارد را اجرا کنند. مسئولان نگویند رشد اقتصادی ۸ درصدی نمیشود؛ آن را معلق به یک امر نشدنی نکنند که به فلان میزان سرمایه گذاری خارجی احتیاج دارد؛ معلوم است این تحقق پیدا نمیکند.نگویند نمی‌شود و به فلان قدر سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد که معلوم است تحقق نمی‌یابد. در این پیشنهاد‌ها تحقق رشد به امر نشدنی معلّق نشده است.

رشد ۸ درصد اقتصاد در یک سال معجزه نمی‌کند بلکه باید استمرار داشته باشد و عوائد آن عادلانه تقسیم شود تا در زندگی مردم اثر محسوس داشته باشد؛ از حضور در مجامع مانند بریکس حداکثر استفاده بشود.

یکی از مشکلات ما، وابستگی به دلار است؛ سامانه مالی بریکس و تبادلات مالی با ارز‌های کشور‌های عضو آن که قرار است انجام شود کمک بزرگی به حل این مشکل خواهد کرد.

یک مصداق مهم برای برداشتن موانع [سر راه بخش خصوصی]، عمل به سیاست‌های اصل ۴۴ است. وقتی که سیاست‌های اصل ۴۴ را اعلام کردیم، چند سال قبل، همه – یعنی همه‌ی کسانی که از مسئولین و افراد وارد و مطلع با بنده ارتباط داشتند – تأیید کردند. بعضی در مطبوعات، بعضی در رسانه‌ها و بعضی مستقیماً به ما تأیید کردند که این راه‌حل مشکلات اقتصادی کشور است و گره‌ها را باز می‌کند.

متأسفانه بسیاری از مسئولین ذی‌ربط به این سیاست‌ها عمل نکردند. ما هنوز هم دچار این مشکل هستیم. سیاست‌های اصل ۴۴ بایستی عمل شود. به نظر، یکی از علل تنزل اقتصادی ما در دهه‌ی ۹۰ همین بود. علل مختلفی وجود داشت و عدم عمل به این سیاست‌ها یکی از آنها بود. ما مکرراً توصیه می‌کردیم، اما توجهی نمی‌شد.

 آن متوهم خیال‌باف اعلام کرد که ایران ضعیف شده! آینده نشان خواهد داد چه کسی ضعیف شده. صدام هم به خیال اینکه ایران ضعیف شده، حمله را شروع کرد. ریگان نیز به تصور ضعف ایران، آن کمک‌های آنچنانی را به رژیم صدام انجام داد. آنها و ده‌ها متوهم دیگر به درک واصل شدند و رژیم اسلامی روزبه‌روز رشد پیدا کرد. من به شما عرض می‌کنم این تجربه این بار هم به فضل الهی تکرار خواهد شد.

گفتیم مقاومت زنده است و زنده خواهد ماند. غزه پیروز شد، مقاومت نشان داد که زنده خواهد ماند. آنچه که مقابل چشم دنیا اتفاق می‌افتد، شبیه افسانه است. واقعاً اگر در تاریخ می‌خواندیم، شک می‌کردیم و باور نمی‌کردیم که یک دستگاه جنگی عظیمی مثل آمریکا به کمک یک دولت ظالم خونخواری مانند رژیم صهیونیستی بیاید. این رژیم آن‌قدر سفاک و بی‌رحم باشد که از کشتن ۱۵ هزار کودک در طول یک سال و چند ماه ابا نداشته باشد. آمریکا بمب‌های سنگرشکن را به این رژیم بدهد تا خانه‌های کودکان و بیمارستان‌ها را بمباران کند. امروز این اتفاق مقابل چشمان ما رخ داد. آمریکا تمام امکاناتش را به رژیم صهیونیستی داد که اگر نمی‌داد، در همان هفته‌های اول به زانو درمی‌آمد. آنها در طول یک سال و سه ماه هرچه توانستند جنایت کردند: بیمارستان، مسجد، کلیسا، خانه، بازار، محل اجتماعات و همه این جنایات در یک قطعه زمین کوچک مثل غزه رخ داد. رهبر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هدف آنها نابودی حماس است.
اما اکنون همان رژیم صهیونیستی ظالم با حماسی که می‌خواست نابودش کند، سر میز مذاکره نشسته و شرایط او را برای تحقق آتش‌بس پذیرفته است. این یعنی مقاومت زنده است. این سنت الهی است. هرجا مقاومت باشد، پیروزی بندگان خوب خدا حتمی است.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا