در فصل‌های مختلف با توجه به میوه‌های آن فصل و تغییرات دمایی نوشیدنی‌های متنوعی تهیه می‌شود. در فصل‌های پاییز و زمستان، به دلیل شیوع بیماری‌های ویروسی تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است. از ترکیب آب پرتقال و قهوه، یک نوشیدنی سرشار از ویتامین سی و کافئین برای شروع یک روز پر انرژی تهیه […]


 

در فصل‌های مختلف با توجه به میوه‌های آن فصل و تغییرات دمایی نوشیدنی‌های متنوعی تهیه می‌شود. در فصل‌های پاییز و زمستان، به دلیل شیوع بیماری‌های ویروسی تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است. از ترکیب آب پرتقال و قهوه، یک نوشیدنی سرشار از ویتامین سی و کافئین برای شروع یک روز پر انرژی تهیه می‌شود. ترکیب طعم تلخ قهوه و آب پرتقال بسیار دلچسب و تازه است. برای مشاهده طرز تهیه آیس کافی پرتقالی با ما همراه باشید.

مواد اولیه : میزان مورد نیاز :
قهوه اسپرسو ۲ شات
۲ شات ۲ قاشق غذاخوری
آب پرتقال ۱ پیمانه
یخ به مقدار لازم

طرز تهیه آیس کافی پرتقالی

شربت پرتقال را درون لیوان می‌ریزیم: شربت یا سیروپ پرتقالی را در لیوان مورد نظر برای سرو آیس کافی پرتقالی می‌ریزیم.
یخ را اضافه می‌کنیم: یخ‌ها را روی شربت پرتقال درون لیوان می‌ریزیم.

آب پرتقال را اضافه می‌کنیم: آب پرتقال را به آرامی روی یخ‌ها می‌ریزیم.
قهوه اسپرسو را اضافه می‌کنیم: دو شات قهوه اسپرسو که دم کردیم را به لیوان اضافه می‌کنیم و آیس کافی پرتقالی را سرو می‌کنیم.