رد پای اتحادیه اروپا در فناوری‌های نظامی ارتش صهیونیستی

اتحادیه اروپا از پروژه‌های تحقیقاتی در تولید فناوری‌هایی که به کشتار غیرنظامیان در غزه منجر شده، حمایت مالی به عمل آورده و در جنایات صهیونیست‌ها سهیم است.

به گزارش ایسنا، حمایت اتحادیه اروپا از شرکت‌های فناوری رژیم صهیونیستی که در هدف‌گیری غیرنظامیان نقش دارند، انتقادات فراوانی را متوجه بروکسل کرده است.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، از آغاز جنگ غزه تا امروز اتحادیه اروپا بیش از ۲۳۸ میلیون یورو به شرکت‌های صهیونیستی که مشغول تحقیق و نوآوری هستند کمک کرده است.

گفته می‌شود که این بودجه‌ها موجب توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی توسط رژیم صهیونیستی شده است، ابزاری که صهیونیست‌ها با کمک آن غیرنظامیان غزه را شناسایی کرده و به شهادت می‌رسانند.

«نوزومی تاکاهاشی» عضو هیئت مدیره مرکز هماهنگی کمیته‌ها و انجمن‌های اروپایی در امور فلسطین می‌گوید که این نهاد از اتهامات مطرح‌شده مبنی بر حمایت اتحادیه اروپا از فناوری‌های غیرانسانی نظامیان صهیونیست آگاه است.

تاکاهاشی همچنین گفت که این نهاد گزارش‌های مربوطه را در نامه‌هایی به اطلاع مقامات ارشد اتحادیه اروپا رسانده است.

نظامیان صهیونیست

او به سامانه‌هایی مانند «هابسورا» و «لوندر» اشاره کرد، سامانه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی که برای شناسایی، مکان‌یابی و کشتن غیرنظامیان در غزه به کار گرفته می‌شوند.

به گزارش آناتولی، این سامانه‌ها به‌صورت کورکورانه علیه غیرنظامیان غزه به کار گرفته می‌شوند و قوانین بین‌المللی را نقض می‌کنند. تاکاهاشی می‌گوید: «مقیاس و تناوب کشتار غیرنظامیان در غزه با استفاده از چنین سامانه‌هایی مبتنی بر هوش مصنوعی، ویرانگر است.»

این مقام اتحادیه اروپا با اشاره به تمرکز ویژه این اتحادیه بر توسعه هوش مصنوعی، گفت شرکت‌های تحقیقاتی صهیونیستی هم در چندین پروژه در این حوزه که از سوی بروکسل تامین مالی شده، فعالیت دارند.

او با اشاره به محرمانه بودن این همکاری‌ها، گفت تشخیص اینکه کدام پروژه رژیم صهیونیستی با بودجه اتحادیه اروپا تشکیل شده، غیرممکن است، اما به هر حال قرار گرفتن «چنین فناوری‌هایی در دست دولتی که سابقه نقض حقوق بشر را دارد، باید زنگ خطر را به صدا درآورد.»

او با اشاره به اینکه برنامه «افق اروپا» تنها اجازه تامین مالی پروژه‌های غیرنظامی را دارد، از کم‌کاری اتحادیه اروپا در ارزیابی اهداف پروژه‌ها انتقاد کرد و گفت بروکسل برای نظارت بر احتمال استفاده نظامی از این پروژه‌ها تلاش کافی نمی‌کند.

رد پای اتحادیه اروپا در فناوری‌های نظامی ارتش صهیونیستی
نظامیان صهیونیست

یک استاد دانشگاه «کالج ترینیتی دوبلین» با بیان اینکه اتحادیه اروپا از شرکت‌های تسلیحاتی تحت عنوان امنیت مدنی و تحقیق فناوری حمایت مالی به عمل می‌آورد، گفت با توجه به تحقیقات دیوان بین‌المللی دادگستری درباره نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه، بروکسل هم در این جنایات همدست است.

او گفت: «شرکت‌های اسرائیلی مانند البیت سیستمز و صنایع هوافضای اسرائیل که از آپارتاید و سرکوب و نسل‌کشی علیه فلسطینیان سود برده و در آن نقش داشته‌اند، برای تحقیقات امنیتی خود از اروپا بودجه دریافت کرده‌اند.»

سامانه‌های هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی حدود ۳۷ هزار فلسطینی را به عنوان مظنون شناسایی کرده و مدعی همکاری آن‌ها با حماس شده‌اند. به محض آنکه صهیونیست‌ها متوجه موقعیت یکی از این مظنون‌ها می‌شوند، محل زندگی او را بمباران می‌کنند، بدون توجه به اینکه در آن خانه افراد غیرنظامی حضور دارند و حتی ممکن است همین مظنون هم در واقع هیچ ارتباطی با جنبش مقاومت فلسطین نداشته باشد.

این سامانه‌ها که درصد خطای آن‌ها بسیار بالاست و اصل «تناسب» را هم رعایت نمی‌کنند، از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا امروز نقش پررنگی در کشتار بیش از ۴۵ هزار و ۸۰۰ فلسطینی در نوار غزه بازی کرده‌اند.

انتهای پیام

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا