سردار فضلی: الگوی دفاع از حرم، دفاع مقدس بود/ «روایت‌ها» مبنای اتصال نسل جوان به فرهنگ دفاع مقدس هستند

جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه گفت: پایش روایات دوران دفاع مقدس و پرداختن به آن‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که نسل‌های امروز و فردا بتوانند به آن‌ها تکیه کنند.

به گزارش ایسنا از پایگاه اطلاع رسانی مرکز اسناد، تحقیقات و نشر معارف دفاع مقدس و مجاهدت‌های سپاه، سردار سرتیپ پاسدار علی فضلی، جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه، امروز (سه‌شنبه 18 دی‌ماه) در نشست هم‌اندیشی راویان پیشکسوت و پیشتاز دفاع مقدس که به همت مرکز اسناد، تحقیقات و نشر معارف دفاع مقدس و مجاهدت‌های سپاه و با حضور راویان این فرمانده پیشکسوت و چهره ماندگار دفاع مقدس برگزار شد، اظهار کرد: آنچه امروز از عظمت کار رزمندگان دفاع مقدس به دست جامعه رسیده، مرهون زحمات راویان دفاع مقدس است.

سردار فضلی افزود: راویان دفاع مقدس با درایت و سعه‌صدری که در آن برهه نشان دادند، با ثبت و ضبط وقایع و تاریخ دوران دفاع مقدس توانستند یک فرهنگ جدید را پی‌ریزی کنند که اگر آن ایثار و همت نبود، روایت دفاع مقدس برای امروز ابتر می‌ماند و کار به نتیجه نمی‌رسید.

وی با اشاره به عظمت کار راویان دفاع مقدس و رسالت زینبی آنان خاطرنشان کرد: روایت حضرت زینب از عاشورا به مقصد رسید و امروز روایت شما از دفاع مقدس برای نسل جدید مبنای نگاه به دوران جنگ تحمیلی است؛ لذا پایش این روایات و پرداختن به آن‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که نسل‌های امروز و فردا بتوانند به روایت‌ها تکیه کنند.

سردار فضلی در تعریف اهمیت و جایگاه دفاع مقدس تصریح کرد: اگر بخواهم دفاع مقدس را در یک جمله خلاصه کنم، باید از کلام شهید عزیز حاج «قاسم سلیمانی» وام گرفته و بر آن تأکید کنم که الگوی مدافعان حرم، برگرفته از دفاع مقدس بود و این اهمیت و جایگاه دفاع مقدس را نشان می‌دهد؛ لذا اگر بتوانیم از این الگو درست بهره‌برداری کنیم، می‌توانیم تا آخر مسیر به‌درستی پیش برویم.

وی خاطرنشان کرد: به همت راویان دفاع مقدس اغلب عملیات‌ها به‌صورت عمده ثبت و ضبط شده، اما به‌طور طبیعی ممکن است برخی افراد از ثبت و ضبط برخی وقایع جامانده باشند که هم‌پوشانی این دست مسائل با تشریک‌مساعی سایر راویان در بخش‌های دیگر امکان‌پذیر است و سبب می‌شود روایت‌ها به‌طور کامل تدوین و تدقیق شوند.

فرمانده لشکر 10 سیدالشهدا (ع) در دوران دفاع مقدس در پایان و پس از نقل خاطرات شماری از راویان درباره سخت‌گیری‌ها و حساسیت‌های وی نسبت به‌سلامت رزمندگان، اظهار کرد: ما آیین‌نامه انضباطی نداشتیم، اما پیرامون نظم و انضباط و رعایت الزامات حضور در جبهه و میدان عملیات با حساسیت و جدیت برخورد می‌کردیم و همین عامل سبب شد که کمترین شهید شیمیایی، کمترین مفقودالاثر و کمترین آزاده را در یگان‌ها داشته باشیم.

انتهای پیام

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا